Pages

Thursday, 18 July 2013

Lari

Posted by Jade at 16:25 3 comments
                                                 Assalamualaikum




Well, hello readers! Yeah, kerana kesibukan dan dicampur dengan perangai tak-reti-nak-urus-masa ni lah yang menyebabkan belog ini bersawang. teehee :p. Tajuk entri dah macam tajuk buku fixi (my favourite book), e.g murtad, ngeri, mangsa, tuhan. Eceh..sempat lagi promo.

Takyah nak mukadimah sangatlah kan, kita straight ja don't belok-belok. Pagi tadi aku bangun lambat. pukul 8.21am. Kelas pukul 8. Aku dengan kuasa macam Clark Kent pergi bilik air dan terus bersiap. Aku lari tau time turun tangga merah. Diulangi, LARI.


I'm not feeling well. Haha..itu pon nak bagitau kan.. Sampai ja di lab, terus kena tegur, " Asffa, muka pucat, bibir pucat, kenapa?". Tapi, alhamdulillah sebab sempat jugak buat experiment tadi. Taklah lambat sangat kan. hehe.. 


Tapi, korang tau tak apa perasaan nya lari sambil demam? Gila pening! Sampai di lab, lutut ketaq-ketaq beb. Haha! I promise, i'll never do it again. Sampai sekarang masih pening (tapi masih sempat update blog..haha!)




Nasib baik aku sempat bawak benda2 penting ni.
P/s : I Love RED.


Oh ya..sekarang bulan ramadhan kan. Selamat berpuasa kepada muslimin dan muslimat.


Ramadhan. 2:183







Happy reading and thank you!

Phoenix Giveaway

Posted by Jade at 15:49 5 comments
                                                         Assalamualaikum











Cantikkan banner giveaway ni? Nak join, klik sahaja pada banner comel di atas.

Tag : Cik Donut, IhaAniq Bukhary








Happy reading and thank you!

Categories

Anybody's Here???

Let's Shout Out Loud Here!

From Other Website

 

Blog of Memories. Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting