Pages

Sunday, 19 January 2014

Membebel #3

Posted by Jade at 18:22 2 comments
Assalamualaikum...





Mmmm..petang petang macam ni aku tak ada kerja melainkan main game. Aku renung laptop, laptop renung aku. Dalam erti kata lain, saling merenung. Aikk!!!?? laptop pun boleh merenung? Mental dah kau..Cakap pasal mental, baru-baru ni aku dah habis baca buku Fiksyen 302. Pasal pesakit mental. Aku pun jadi gila sekejap bila baca buku ni. I really like it!


Sekarang, my life as a student (macamla aku sorang je student di dunia yang fana ini..haha), menjadi sangat busy ibarat yb. Time malam after pukul 11 baru aku berada di bilik. Hari sabtu dan ahad, kalau tak ada aktiviti, aku akan setia stay di bilik. Apalagi, membuta laa...


Pada hari sabtu lepas, first time aku pakai full uniform dan mengawadkan skuad. Benda yang lama aku tak buat. Aku excited habis, but in the same time, aku nervous giler sampai tahap mau muntah..haha. Sekarang baru kau paham erti takut kan. Tapi nasib baik budak-budak platun baik punya, bagi kerjasama..walaupun diorang kawad sangat lucu, takleh blah. Hilang stress aku. Stressss~~~~



Dahlah, aku pun tetiba tak jadik menaip. Sejuk~~~~~~~~








HAppy reading and thank you!

Categories

Anybody's Here???

Let's Shout Out Loud Here!

From Other Website

 

Blog of Memories. Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting