Pages

Sunday, 24 April 2016

Segmen 12 Jam Bloglist #20 Mialiana.com

Posted by Jade at 19:16 3 comments

Pencarian bloglist bagi bulan Mei dan Jun 2016 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 24 April 2016, iaitu tepat jam 11.00 pagi sehingga 11.00 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #20 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

12 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 1 Mei 2016.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...

I'm Back!

Posted by Jade at 18:58 0 comments
                                                      Assalamualaikum



Hello!!! I'm back. It's been a long time since I updated my blog last year. Yes, LAST YEAR! Setiap kali update new entry mesti ckp aku dah lama tak update. Haha..

Bukannya apa, sejak kemunculan social media yang macam cendawan tumbuh lepas hujan ni, aku dah terlupa pasal blog ni. Emm..bukan terlupa la, tak ada masa nak update. hehe..

Sebenarnya, tak ada benda best nak cerita, tapi aku gigih nak update jugak. Yang aku perasan gambar gambar kat blog aku ni kebanyakannya dah hilang. Entah kenapa. 



Nah, aku nak payung sikit satu gambar aku. Mesti korang rindu kan? K k...gerak lu, ape ape roger. Kbai!








And not to forget, feel free to visit my IG @asffarinah okay! 







Happy reading and thank you!







                                                                     xoxo

Categories

Anybody's Here???

Let's Shout Out Loud Here!

From Other Website

 

Blog of Memories. Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting